Monday, November 29, 2010

28 hari sudah!!!!

pejam celik, pejam celik, dh 28 hari aka 4 minggu berpantang..berbaki 16 hari lg..+/- 2weeks lh..hehe..darwish pon dh 28 hari lh kat dunia neh...kejap je rasa..

byk nk story mory kat cni, tp tak tau nk start dr mana..pengalaman bersalin pon tak sempat nk update lg, asyek dok jd silent reader je..

so far aku bf kn darwish..susu aku sgt byk..kalo pg2 masa subuh pam, leh dapat smpai 7 oz~~ sgt terkejut!!!

nnti bil idea dtg bergolek, aku update lg!!!!

lupa plak, nk ucap tahniah dekat nabila kerana telah selamat melahirkan baby girl pada 7/11.. dia neh due sama dgn aku, tp darwish dh tak sbr plak nk kuar..hehe

p/s: mmg mencabar bila dh menjadi seorg ibu..


2 comments:

nabila said...

hehe..congrats ye..wpun due kite same..tp darwish nak kluar dlu ;) tp baby kte pun klua awl jg..awl 3hri..shu breastfeed baby fully ke? apa tips susu byk?

syuhaila binti mustafa said...

so far fully bf..tips? hehe..tak de lh plak..mmg dh byk dr awal..mak sy pon terkejut sbb tgk byk..alhamdullilah..yg penting, bg baby kita susu slalu, so tak de lh nk tersumbat @ bengkak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...