Monday, February 7, 2011

HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010'


HaSue Giveaway:'Saya telah melahirkan bayi 2010

Contest neh dianjurkan oleh akak HaSue kita..mari lh kita join ramai2.. hadiah dia pon menarik..

Mengikut syarat akak HaSue, just story mory pasal anak kita:
- nama bayi,tarikh lahir dan perkembangan terbaru bayi secara ringkas. last word tu pon patut ny kena bold gk. RINGKAS..tak pyh story pnjg2. :)
-yg penting, jgn lupa letak pic anak kita.. :)

Tepat pukul 6.11 am pada 2/11/2010, sy telah melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.82 kg secara normal.(skema plak ayat) Nama anak sy Darwish Qusyairi bin Shahrul Azhar. Sudah masuk bln yg ke-3, Darwish skrg minum susu pon dh semakin byk..Tidur pulak semakin kurang..Tp yg best ny, skrg ibu sudah tak perlu set alarm lg, dh ada automatik alarm..dlm pkul 5, msti dia akan bgn kejut kn ibu..:) So far, Darwish masih belum boleh meniarap, tp gaya sudah ada.. Caiyok2 ye Darwish.. Begitu lh perkembangan Darwish buat masa ini.. Jom lyn pic Darwish :)

Tok nk mandi kn Darwish. (hari ke 2)

Darwish kenyit kn mata kat Ibu sbb dh lapar :)


Tak lupa pic bersama Ibu


p/s: Harap2 ibu menang lh ye Darwish. Kalau menang, boleh lh ibu baking mcm2 unt kamu n abah.. :)

4 comments:

HaSue said...

assalammualaikum mama darwish..
hihi..comel tul c kecik darwish pandai kenyit2 mata yek..lebatnya rambut dier.. ;)
tak lama lg nk pandai niarap laa tu,gaya dah ada kan...
semoga berjaya yer..n tima kasih join GA nih..

CikPuanMiera said...

ibu ngan baby sama comel.
suke suke :)

Lulu caldina said...

semoga terpilih memenangi loyang tu..ngee

puan nina said...

comelnye dia..gudluck =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...